spåkula-spådum

Spådom

Hos oss får du hjälp av en seriös och erfaren spåtant. Boka en konsultation för att ta reda mer om spådom och få alla dina frågor besvarade.

Innan du bokar tid för spådom

För att boka tid hos Christina behöver du inte förbereda dig på något särskilt sätt. Kanske funderar du lite extra på specifika frågor du önskar få besvarade, men i övrigt är det Christina som vägleder dig. Genom spådom i exempelvis kort kan du få din framtid läst och att spå kan vara att se möjligheter innan de kommer.

Att spå sig är något som fler borde testa. Genom spådom kan du lära dig mer om dig själv och din framtid. Kanske får du en bild av vad som kommer hända dig eller så kan du lära dig att tolka tecken.

Spådom kan delas upp i olika grupper

Spådom och de metoder som används kan komma att delas upp i två grupper:

  1. Metoder för att komma i trans. I dessa situationer används ofta kristallkula, speglar, vattenyta etc.
  2. Tolkandet av något man inte har kontroll över.

Vanliga metoder inom spådom kan vara tarot, kristallkula, runor, pendel och kaffesump.

spådom-spåkula-som-lyser

Spådom med tarotkort – hur spår man?

Det tar tid att lära sig konsten att spå i tarotkort. Christina, som har en stark intuition, har lärt sig spåkonsten och erbjuder denna form av spådom.

Tarotkorten har ingen kraft i sig utan de känner istället av dina energier. Korten interagerar också med ditt undermedvetande.

För att kunna spå i tarotkort är det viktigt att man är avslappnad. Var därför noga med att slappna av eller meditera några minuter innan du blir spådd.

När spåtanten väl bestämt sig vilken utläggning man ska göra med korten väljer man ut en signifikator som sedan fokuseras på under blandningen. Denna signifikator representerar dig baserat på vilket stjärntecken du är född i.

Expert på spådom per telefon eller via fysiskt möte

När du bokar en tid hos Christina för att bli spådd har du möjlighet att ses för ett fysiskt möte eller höras per telefon. Vi anpassar oss självklart till dig och dina önskemål. Har du frågor eller funderingar kring vilka specifika metoder inom spådom vi använder är du välkommen att kontakta oss.

Ta hjälp av vår spåtant Christina och få vägledning inom spådom. Få svar på dina frågor utifrån den metod som passar dig bäst.