måne-medium

Medium

Är du intresserad av spådom och söker efter någon som erbjuder spåtjänster kommer du förr eller senare med stor sannolikhet komma i kontakt med ett medium. De flesta svenska medium arbetar på ett eller annat sätt med vad som kallas spådom, och har ofta hjälp på olika sätt i sitt arbete.

Vad är ett medium?

Ett medium kan ofta ses som en person som arbetar med att förmedla kontakt mellan världar. Detta är dock bara en del av vad många gör som medium.

Hos oss arbetar Christina som är en professionell och certifierad spådam med unika mediala förmågor. Som medium besvarar hon dina frågor oavsett vad det gäller.

Hur kan medium veta?

Vi människor är energi. Både innan vi föds, under livet och efter vi levt detta liv. Det som faktiskt förändras mellan de olika tillstånden är i vilken yttre form vi existerar. Vad som transformeras är vårt skal. Vi får också olika egenskaper som ska matcha den livsvägen vi valt i just det livet vi blev tilldelade.

För att gå tillbaka till vad ordet medium egentligen betyder så rör det sig om en mellanhand eller en kanal. Det handlar ofta om ledare eller ett medium som har förmågan att leda någonting. Att medium har vetskapen om spådom och lyckas förmedla information är på grund av att den kan ta hjälp från andra sidan. Ett medium har således en möjlighet att tyda och läsa in det som många andra inte ser. Med hjälp av olika redskap går det att tolka en hel del information och få svar på frågor man annars kanske inte hade fått svar på.

spådom-medium-måne-natt

Kontakta oss när du har frågor om medium

Har du funderingar och frågor om medium eller mediala förmågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi besvarar alla dina frågor kring medium och spådom.

Spå din framtid eller få dina frågor besvarade med hjälp av vårt medium. Boka tid via telefon eller fysiskt möte.